Marko Pomerants: häbeneda pole midagi (1)

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Pomerants.
Marko Pomerants. Foto: Meelis Meilbaum

Keskkonnaministri ametist lahkuv Marko Pomerants ütles, et poliitikas tuleb olude muutumisega arvestada. “See on täiesti tavaline poliitiline elu,” kommenteeris ta enda tagasikutsumist.

Pomerants leidis, et on oma tööd ministrina teinud korralikult ning häbeneda pole tal midagi. “Ja teen ka edasi korralikult tööd,” lubas ta.

Teisipäevast hakkab Marko Pomerants juhtima riigikogu põhiseaduskomisjoni. Poliitiku sõnul on tegemist talle tuttava valdkonnaga, sest ta on kolm aastat juhtinud õiguskomisjoni.

“Siseminister ja justiitsminister hakkavad nüüd seaduseelnõudega minu juures kohvil käima,” naljatles Pomerants.

Tõsisemalt rääkides lubas ta aga hakata kiiresti tegelema põhiseaduse pildiletoomisega. “Möödub ju juuni lõpus 25 aastat põhiseaduse rahvahääletusest,” lausus ta.

Pomerantsi naastes riigikogusse peab sealt lahkuma tema asendusliikmena Toompeale pääsenud Einar Vallbaum.

Isamaa ja Res Publica Liit otsustas erakonna uue esimehe Helir-Valdor Seederi ettepanekul vahetada välja kolm ministrit. Marko Pomerantsi asemel hakkab keskkonnaministeeriumi juhtima Siim-Valmar Kiisler.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles