Triatleet Kaidi Kivioja tegi Suurbritannias oma parima soorituse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Triatloni maailmameistrivõistluste sarja neljandal etapil Suurbritannias õnnestus Kaidi Kiviojal teha karjääri parim sooritus olümpiadistantsil. Maailma paremikuga jõudu katsunud eestlanna lõpetas maailmameister Flora Duffy võiduga lõppenud võistluse kõrge 16. kohaga.

“Võistlus andis mulle kõvasti enesekindlust tagasi,” tunnistas Kivioja, kellel hooaja esimesed võistlusstardid just kõige paremini ei õnnestunud. “Nautisin tänast päeva väga. Hea tunne oli maailma paremikuga konkurentsis püsida ja võistluse atmosfäär oli tänu publiku suurele kaasaelamisele väga hea.”

Kuigi möödunud olümpiahooajal suutis Kivioja jõuda MM-etapil korra ka esikümnesse, hindab Rakverest pärit triatleet Leedsi võistlust oma senise karjääri parimaks olümpiadistantsi võistluseks. “Ujumine oli täna väga kiire, suutsin ujuda ilmselt oma elu kiiremad 1500 meetrit ja veest väljudes oli mu ümber palju rohkem inimesi kui tavaliselt,” muljetas rahulolev Kivioja. “Suutsin ujumises kenasti grupis püsida ja ratta alguses tõusu peal positsiooni veelgi parandada. Jõudsin teise jälitajate gruppi, kus püsisin terve võistluse. Jooksus andsin lihtsalt kõik, mis veel anda oli,” lisas Kivioja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles