Kaitseväelased kergitavad Tapa linnas kinnisvarahindu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu Tapa linnas on kõvasti elavnenud, märgiks selle kohta on muu hulgas uute kaupluste ja söögikohtade avamine.
Elu Tapa linnas on kõvasti elavnenud, märgiks selle kohta on muu hulgas uute kaupluste ja söögikohtade avamine. Foto: Marianne Loorents

Tapal ja selle lähikonnas toimuvate kinnisvaratehingute ja üürituru pakkumiste arv näitab kahe eelnenud aastaga võrreldes kasvutrendi, mille osaliseks põhjuseks on Tapa sõjaväelinnaku laienemine ning samuti tsiviiltöökohtade tekkimine.

“Kui vaadelda üürituru pakkumiste arvu, siis pakkumiste arv on alates 2017. aasta algusest olnud pidevalt kasvamas. Praegu on pakkumisel kümmekond korterit, mille üürihind jääb valdavalt 100 ja 150 euro vahele. Paremas seisukorras korterite üüripakkumishind on mõnevõrra kõrgem,” ütles Arco Vara kutseline nooremhindaja ning analüütik Mihkel Eliste.

“Pakkumiste vähesuse tõttu on märgata kohatisi ebaloogiliselt kõrgeid hindu nagu 550 eurot kuus kolmetoalise korteri eest ja kahetoalise eest 400 eurot kuus, nende realiseerumine sellisel hinnatasemel on aga enam kui ebatõenäoline,” lisas Eliste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles