Sarviku tubasel söegrillil küpseb Eestis kasvanud liha

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarvik tahab pakkuda seda, mida kliendid soovivad, ning seepärast ollakse menüüga paindlikud – igasugune tagasiside on omanikele oluline.
Sarvik tahab pakkuda seda, mida kliendid soovivad, ning seepärast ollakse menüüga paindlikud – igasugune tagasiside on omanikele oluline. Foto: Marianne Loorents

Rakveres Tallinna tänaval on Virma pubi pikendusena uksed avanud uus grillrestoran Sarvik. Nimi viitab Rakvere linna sümboliks olevale ürgveisele ja lihale, mida selles restoranis sütel grillitakse.

Sarviku tegevjuht ja perenaine Laura Taal ütleb, et Virma pubi on tegutsenud 30 aastat ning nüüd oli aeg samm edasi astuda. “Teine põhjus on see, et me ei tahtnud, et need ruumid ainult nädalavahetusel kasutust leiaksid, vaid kogu aeg,” märkis Laura Taal OÜ Virma M.T.-le kuuluvate ajalooliste ruumide kohta, kus on omal ajal tegutsenud nii valuutapood, kulinaariaäri kui ka liha-kalapood.

“Kuna grilliteemas tunneme end kindlalt, otsustasime seda teed minna,” selgitas Taal ettevõtte otsust avada Rakveres grillliharestoran.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles