Eesti koondis võidutses tänavakorvpallil

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Metsalu (nr 2) andis asendusmehena Paide Spordikeskuse tiimis kõva panuse ning osaleb ka järgmisel etapil.
Oliver Metsalu (nr 2) andis asendusmehena Paide Spordikeskuse tiimis kõva panuse ning osaleb ka järgmisel etapil. Foto: Siim Semiskar

​Hiljuti olümpiaalaks tõusnud Sprite 3×3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistlustel käis Põhjakeskuse parklas kõva andmine. Eliitsarjas võidutses Eesti koondise tiim Paide Spordikeskus.

Paide võistkonnas pälvis kuldmedali ka kohalik mees Oliver Metsalu, kes asendas Sander Viilupit. Mängisid veel Mario Polusk, Erik Luts ja Jaagup Toome. 

“Eks oli ikka raske. Tänavakorvpallis on kõik ettearvamatu. Mäng on väga füüsiline, ja kui vastane kaugelt tabab, on raske,” lausus Metsalu ja lisas, et neile kindlustas edu organiseeritud mäng. “Meil on erinevad liikumised. Teised teevad koondisega trenni. Saime enne etappi kokku ja rääkisime läbi, mida teeme,” kõneles mängumees, kes ka järgmisel etapil Paide Spordikeskuse vormi selga tõmbab. Siis asendab ta Mario Poluskit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles