Gunnar Viese: “Ma pigem ainult teeks”

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Viese
Gunnar Viese Foto: Linda Von Foto

Suvise publikumagneti Weekend Festival Baltic 42-aastane rakverlasest kaaskorraldaja Gunnar Viese kummutab arusaama, nagu oleks festivali näol ­tegemist vaid elektroonilise tantsu­muusika austajate peoga. Otse vastupidi – tegijad ise nimetavad Pärnusse ligi­­ 90 000 huvilist toovat mitmepäevast üritust popmuusikafestivaliks.

Aastaid tagasi kandideerisite Rakvere kultuurikeskuse juhi ametikohale. See on fakt, mida enamik ei tea. Kuidas te praegust linna kultuurielu ja hiljuti selle ümber käinud debatti kommenteerite?

Debatist, mida olen Virumaa Teataja vahendusel jälginud, õigemini selle alguses tõstatatud küsimuste linnapoolsetest vastustest, jäi kummaline mulje. Mina oleksin ilmselt endale tuhka pähe raputanud ja tunnistanud vajakajäämisi, mitte hakanud ennast õigustama. Selline mulje mulle igatahes jäi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles