TTÜ Virumaa kolledži lõpetab rekordarv üliõpilasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilled. Foto on illustratiivne.
Lilled. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) Virumaa kolledž annab järgmisel neljapäeval Kohtla-Järve kultuurikeskuses peetaval aktusel rakenduskõrghariduse diplomi 95 lõpetajale.

25 noort lõpetab masinaehitustehnoloogia eriala, 16 energiatehnika eriala, 19 kütuste tehnoloogia, 15 tootmise automatiseerimise eriala, 12 rakendusinfotehnoloogia ja kaheksa hoonete ehituse eriala, teatas kolledž. Sel kevadel kaitses lõputöö 63 kaugõppe üliõpilast.

Diplomi kiitusega saavad sel aastal kolm üliõpilast – kaks hoonete ehituse eriala kaugõppe üliõpilast ja üks kütuste tehnoloogia kaugõppe üliõpilane. Tänavu lõpetas kolledži kuus eksterni, kes olid enne eksmatrikuleeritud, aga tulid tagasi ja said diplomi kätte.

Kaitsmiskomisjonides osalenud ettevõtete esindajad märkisid, et lõputööd olid huvitavad ning kõrgel tasemel. Lõputööde praktilisust ja taset iseloomustab ka see, et igal aastal kuulutatakse mõned kaitsmised ettevõtete nõudmisel kinnisteks. Sellel aastal oli neli kinnist kaitsmist – kaks kütuste tehnoloogia, üks masinaehitustehnoloogia ja üks tootmise automatiseerimise õppekaval.

Kolledži lõpetab tänavu 800. üliõpilane, kelle nimi avaldatakse 22. juunil ning talle antakse üle väike kingitus.

Kolledž saab sel aastal 17-aastaseks ning kokku on selle lõpetanud juba 841 üliõpilast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles