Tules bussi kaotanud mehele kingiti uus USA raud

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanarauaks muutunud neljarattalist Reigo metalli kokkuostu viia ei plaani: selle saab kuidagi teisiti ära kasutada.
Vanarauaks muutunud neljarattalist Reigo metalli kokkuostu viia ei plaani: selle saab kuidagi teisiti ära kasutada. Foto: Marianne Loorents

Veebruari lõpus kaotas USA raua usku Reigo Koppel kahjutules korraga nii oma kodu kui ka truu neljarattalise. Hiljaaegu tabas teda aga üllatus: sõbrad Ameerika autode klubist kinkisid mehele uue bussi.

Vetiku lähistel Rägavere mõisa külje all elav Reigo Koppel meenutas, et jõudis veebruari lõpus puhkenud tulekahju ajal kohale alles pärast päästjaid. “Nägin puude vahelt, et midagi põleb. Lähemale jõudes oli selge, et minu maja,” kõneles Rakvere teatris lavamehe ja autojuhina töötav mees.

Tules hävis ka maja kõrvale spetsiaalse katusealuse alla pargitud Chevy Van – Reigo suur armastus, millesse ta aastate jooksul palju raha investeerinud oli. Jutuajamise käigus tõi Reigo välja pildialbumi ja näitas fotosid vingest punasest bussist, millel sarved katusel. Nüüd seisab tules pöördumatuid kahjustusi saanud buss nukralt maja varemete kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles