Järjekordne Rakvere võrkpallimees siirdub piiri taha

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Viiber.
Robert Viiber. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Lisaks treeneriametit pidavale Rainer Vassiljevile alustab uuel hooajal karjääri välisklubis teinegi Rakverest pärit võrkpallimees: sidemängija Robert Viiberi uus koduklubi on Portugali mullune pronksimeeskond.

20-aastase rakverlase uus leivaandja Fonte do Bastardo Azores on samanimelise väikeasula meeskond, mis asub veidi üle tuhande elanikuga Terceira saarel Atlandi ookeani põhjaosas Assooride saarestikus.

205 cm pikk sidemängija Viiber alustas oma võrkpalluriteed Rakvere spordikoolis treener Mati Meriranna käe all, samuti mängis ta alates 2011. aastast kohalikus esindusmeeskonnas. 2014. aastal, alates 10. klassist siirdus Robert Viiber harjutama ja mängima Tartusse, kus ta veetis kokku kolm hooaega.

Möödunud hooajal riputati rakverlasele Bigbank Tartu meeskonnas kaela Eesti meistrivõistluste hõbe- ja Balti meistrivõistluste pronksmedal.

Äsja oma esimese välislepinguni jõudnud Rainer Vassiljevi ja Robert Viiberi kõrval on piiri taga juba mitmendat hooaega pallimas kolmaski rakverlane, 28-aastane nurgaründaja Martti Juhkami, kelle uus tööandja on Prantsusmaa meistriliiga klubi Tourcoing VB.

Varem on Juhkami mänginud Austria ja Saksamaa meistriliigas ning Prantsusmaa esiliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles