Tallinna ülikool ootab õpilasi osalema filmikonkursil

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimene looduses. Pilt on illustreeriv.
Inimene looduses. Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinna ülikool ootab 15. oktoobriks õpilaste töid loodusfilmikonkursile "Loodus tuleb linna".

Konkursi eesmärk on innustada lapsi märkama loodust linnakeskkonnas – nägema, kuidas loodus meid hoiab ja toetab ning panema tähele võimalusi, kuidas loodust ka linnakeskkonnas lähemale tuua. Oodatakse neidki kaastöid, kus näidatakse olukordi, kus loodusest pole hoolitud.

Õpilaste filmikonkursi korraldavad Tallinna ülikooli BFM-i Laste filmikool ja Looduse Akadeemia. Konkurss korraldatakse Eesti EL-i eesistumisega seotud ettevõtmise "Looduspõhised lahendused: innovatsioonist igapäevaellu" raames.

Projekti eesmärk on tutvustada loodusest inspireeritud innovaatilisi praktikaid ja teadmisi, mis aitavad lahendada probleeme keskkonnas, majanduses ja ühiskonnas. Projekti korraldab keskkonnaministeerium koostöös Tallinna ülikooliga, toetab Euroopa Komisjon.

Filmikonkursi auhinnafond on 3000 eurot. Töid hinnatakse algkooli ehk 1.–4. klassi, põhikooli ehk 5.–9. klassi ning gümnaasiumi-kutsekooli kategoorias. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles