Margus Sirvel tuli kolmandaks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Sirvel.
Margus Sirvel. Foto: Viktor Tund

Pühapäeval toimunud 15. Rakvere rattamaratonil lõpetas Kadrina põllumees kolmandal kohal, jäädes liider Gert Jõeäärele alla vaid kolm minutit. Teise koha võitis Caspar Austa.

M40 klassis esikoha võitnud Margus Sirvel (RR Siplased/Laada Café) läbis 48-kilomeetrise võistlusmaa ajaga 1:55.33,6. Sirveli klubikaaslased Mirko Põldma ning Ivar Vaab ületasid finišijoone vastavalt viiendana (1:55.34,6) ning seitsmendana (1:56.47,6).

Gert Jõeääre hinnangul oli Rakvere rada huvitav. “Midagi üle mõistuse keerukat siin polnud, kõik sobis. Caspar õnnestus maha jätta umbes kümme kilomeetrit enne lõppu, sõitsin seal metsa vahel nii osavalt, kui suutsin, ja väntasin ikka täiega. Mitte mingit energiavaru rajale küll ei jäänud. Arvan, et kui Caspar vahe tekkimise ära nägi, siis ta ehk enam ka ei pingutanud nii palju,” rääkis Gert Jõeäär vahetult pärast finišit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles