Tapal turniti kõrgustes kaherattalistega

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keity Meier tunnistas, et nautis ­Tapa radu väga. Siiski jäi üks kõrge betoon­blokk vallutamata.
Keity Meier tunnistas, et nautis ­Tapa radu väga. Siiski jäi üks kõrge betoon­blokk vallutamata. Foto: Marianne Loorents

Nädalavahetusel Tapal toimunud Eesti ja Balti meistrivõistlustel traielis sai näha tasakaalukuningaid, kes osavalt tsiklil või trikirattal takistusradasid läbisid.

Eesti parim traielisõitja õrnema soo hulgas, kohalik neiu Keity Meier saavutas Eesti meistrivõistluste kolmandal etapil B-klassis teise koha. Baltikumi parimate mõõduvõtul asetus Meier meeste C-klassis neljandale tabelireale. Sel korral ei suutnud ta tugevate lätlaste ja soomlase vastu saada.

Eesti parimate jõuproovi kolmandal etapil jõudis C-klassis poodiumile Tapa sõitja Kristjan Kruus. Sama tulemuse tegi nii E-klassis kui ka hobiklassis võistelnud Richard Lindpärg Rakverest. Noorte vabaklassis võitis tapalane Otto Truu teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles