Mihkel Juhkami: arvan, et linn on paraadiks valmis

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere õpilasmaleva noored tööhoos - ausambamägi tehakse paraadiks korda.
Rakvere õpilasmaleva noored tööhoos - ausambamägi tehakse paraadiks korda. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami avaldas täna arvamust, et oleme homme Rakvere gümnaasiumi esisel ringteel toimuvaks tähtsaks sündmuseks - paraadiks - valmis. "Ma arvan küll," ütles Juhkami.

Linnapea sõnutsi on paraadi ettevalmistused käinud juba viis kuud. "Oleme regulaarselt linnavalitsuse suures saalis kokku saanud kõigi paraadi korraldamisega seotud isikutega. Paraadi korraldamine on Kaitseliidu rida, aga loomulikult oleme omavahel arutanud kõiki asjaolusid," rääkis Juhkami.

Ta tõi näite, et viimased kaks päeva on tegeletud sellega, et vool jõuaks tele- ja võimendusmeesteni probleemideta. "Ausambamägi tehti korda, istutati lilli. Eks siin koristatakse ja niidetakse kogu aeg. Liiklusmärgid on üles pandud, inimesi on teavitatud. Päris valmis oleme 23. juuni hommikul, kui linnahoolduse mehed lähevad ja tõmbavad sinimustvalged lipud väljakule üles," kõneles linnapea.

Küsimusele, kas linnatänavate remont ja teede üldine halb olukord võiks olla külaliste silmis meie linna nõrgim lüli, vastas Mihkel Juhkami: "Miks see vingumine nõrk lüli on? See, et inimene pole millegagi rahul, on paratamatu, kõigile ei saa meeldida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles