Fotod: Savisaare tagasihoidlik jaanipidu Hundisilmal (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nii nagu viimastel aastatel traditsiooniks on saanud, peab endine Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ka täna õhtul oma Hundisilma talus jaanipidu, kuid selleaastane piduõhtu on varasemate aastatega võrreldes oluliselt tagasihoidlikum.

Kohut käiva Edgar Savisaare jaanituli Hundisilmal on talle lähedaste keskerakondlaste traditsiooniline kogunemiskoht, ent sel aastal ei antud keskerakonnale peost isegi teada. «Hundisilma peost pole me sel aastal midagi kuulnud, kutseid pole meile saadetud,» ütles keskerakonna avalike suhete juht Andre Hanimägi nädala alguses Elu24 portaalile. Keskerakonna esindaja sõnul tähistatakse suuri pühi pigem erapidudel.

Külalisi on täna õhtul Hundisilmal vähe. Maja ette on pargitud vaid neli autot. Kohal on näiteks Savisaare lähedane toetaja, keskerakondlane Peeter Ernits, kuid Olga Ivanovat, kes samuti peolt läbi tulla plaanis, näha veel ei olnud. «Kahjuks sel aastal Hundisilma talu peremees ei tee nii suurt pidu nagu tavaliselt, kuid mina kavatsen ka tema juurest läbi astuda, kui jõuan,» lubas ta mõned päevad tagasi.

Peolised istusid vaikselt laua taga, vahepeal kostis majaperemehe hääl, jaanilõke süüdati mõned minutid enne kella kaheksat. Vaid Peeter Ernits tõusis püsti ja käis kontrollimas, kas liha on grillil valmis. 

Vaata mullusest peost pilte siit: Galerii: Edgar Savisaar peab jaanikut Hundisilmal

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles