Kergejõustiklased valasid higi suvepealinnas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suvised kergejõustiku karikavõistlused toimusid põhjaliku uuenduse läbinud Pärnu Rannastaadionil. Rakvere kergejõustikuklubi ViKe naiskond saavutas tihedas konkurentsis kuuenda ja meeskond seitsmenda koha.

Väikese individuaalkarika võitsid Kelly Nevolihhin 1500 m jooksus (4.40,98) ja Tuule Sireli Mäe 400 m tõkkejooksus (1.04,65). Johanna Ilves jooksis 100 m tõkkejooksus uude sekundisse. Aeg 13,97, mis on taas parem Euroopa juunioride meistrivõistluste normist, andis talle teise koha. Lishanna Ilves sai 12,33-ga 100 m jooksus neljanda koha. Terje Kaunissaar oli kuulitõukes viies (12.65). Nooruke Marleen Mülla oli teivashüppes (3.20) täiskasvanute arvestuses viies, kuid võitis karika noorte arvestuses.

Lishanna ja Johanna Ilvese, Laura Onga ja Terje Kaunissaare joostud 4 x 100 m teatejooksu aeg 49,06 on kiireim, mis meie naiskond kunagi enne jooksnud. Sellega oldi viiendad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles