Rakvere vald pidas Arknal viimast korda valla päeva

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallapäevalised nautisid tulevikust rääkides ilusat ilma. Mõisa ümbruses pakuti tegevust ja silmailu nii suurtele kui ka väiksematele.
Vallapäevalised nautisid tulevikust rääkides ilusat ilma. Mõisa ümbruses pakuti tegevust ja silmailu nii suurtele kui ka väiksematele. Foto: Meelis Meilbaum

Pühapäeval peeti Arkna mõisas Rakvere valla päeva. Rakvere vallavanem Aivar Aruja ütles, et sellisel kujul jääb valla päev viimaseks, sest ees ootab ühinemine, kuid ülima tõenäosusega toimub taoline üritus Arknal ka järgmisel aastal.

Koostööd Sõmeru vallaga, kellega Rakvere vald ühineb, oli valla päeval hästi näha, sest päeva juhtis Sõmeru vallavolikogu esimees Maido Nõlvak.

Rahvast oli Arknale kogunenud üksjagu. Päeva kordaminekusse andis oma panuse ilm, mis kippus küll kohati tuuliseks, ent oli siiski valdavalt päikesepaisteline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles