Rakvere kutsus kultuurikorraldajad tänulõunale

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänulõuna kultuurikorraldajatele.
Tänulõuna kultuurikorraldajatele. Foto: Rakvere linnavalitsus

Rakvere linn korraldab traditsiooniliselt igal aastal pärast linnapäevi tänulõuna üksikisikutele ja organisatsioonide esindajatele, kes on pidustustesse panustanud. 

"Tänavu tänasime ka neid, kes terve hooaja on olnud heaks koostööpartneriks kultuurisündmuste korraldamisel," ütles Rakvere abilinnapea Kairit Pihlak.  

Pihlaku sõnul on tugevad kultuuriseltsid linna kultuurielu alustala. "Seltside tegevust ja nende korraldatud üritusi toetab linn üle 100 000 euroga aastas. Võrreldes näiteks Tallinna linnaga saavad meie harrastuskollektiivid ja tantsuansambel Tarvanpää kordades suuremat tegevustoetust kui samalaadsed organisatsioonid pealinnas," rääkis abilinnapea.

"Kokkusaamisel tõdesime, et kultuuriseltside käsi käib hästi," sõnas Kairit Pihlak. "Tunnustasime inimesi, kes südamest kaasa aitavad, ja vahetasime mõtteid tulevaste arengute teemal." 

Kultuurielamust pakkus tänulõunal Rakveres üles kasvanud noor andekas laulja Hälis Rünk.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles