Teeremont ootab toetusraha laekumist

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkali tänava renoveerimisprojekt näeb ette parkimiskohtade kaotamist, kuid majanduskomisjoni liikmed sellega nõus polnud.
Parkali tänava renoveerimisprojekt näeb ette parkimiskohtade kaotamist, kuid majanduskomisjoni liikmed sellega nõus polnud. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavolikogu peab juulis ilmselt erakorraliselt kokku tulema, et arutada kolme tänavalõigu remondiga seotud küsimusi.

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami ütles, et päris mitmes kohas seisab teeremont torutööde taga, need aga sõltuvad toetusrahade saabumisest. “Rakvere Soojus ootab juba päris pikalt keskkonnainvesteeringute keskuselt toetust soojatorude vahetamiseks ning viimane jutt oli, et otsus tuleb juuli alguses,” lausus linnapea.

Ta nentis samas, et juba aasta algusest saadik on räägitud, et kohe-kohe see otsus tuleb. Sama otsust ootab ka soojafirma Adven, et ehitada Kundasse uus katlamaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles