Tippklubide juhendajad jagavad Vinnis korvpallitarkust

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vinni spordikompleksis algab pühapäeval lootustandvatele noorkorvpalluritele mõeldud treeninglaager “Erkmaa suvekursus”. Laagrit korraldab Tartus tegutsev Erkmaa korvpallikool, kelle mitu kasvandikku on viimastel aastatel siirdunud mängutarkust omandama nimekatesse välisklubidesse.

“Suvekursus saab taas teoks ja see on hea võimalus õppimiseks nii noormängijatele kui ka korvpallitreeneritele,” rääkis Erkmaa korvpallikooli peatreener, kuuendat aastat siinmail suvekursust korraldav Aivo Erkmaa. “Keskendume jätkuvalt noortele ja nende oskuste arendamisele. Laagris osaleb 44 poissi vanuses 13–16 aastat, esindatud on 15 klubi. Kõige kaugem osaleja tuleb Tai pealinnast Bangkokist.”

Aivo Erkmaa sõnul õnnestub tänu mõni aasta väldanud koostööle Tomaso Comellini ja spordiagentuuriga Sigma Sports tuua tänavu Lääne-Virumaale oma teadmisi jagama taas väga huvitav rahvusvaheline treenerite kooslus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles