Omapärast maja Rägavere metsade vahel katab saladusloor

Peep Linno
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle 11 meetri kõrguse vineerist hoone sisu ja tulevane otstarve jäävad esialgu saladuseks. Selgus võib saabuda aasta-paari jooksul.
Selle 11 meetri kõrguse vineerist hoone sisu ja tulevane otstarve jäävad esialgu saladuseks. Selgus võib saabuda aasta-paari jooksul. Foto: Peep Linno

Lehtse aleviku lähedal Rägavere külas kõrgub metsade vahel kummalise kujuga maja. Ühe puu ümber kandilise vineerhoone püstitanud peremehe sõnul koondub maaüksusele lähiaastatel rohkem ehitisi ja tegevust, millest on aga veel vara rääkida.

Taluperemees Vitali Basmanov selgitas, et tema Lepa maaüksuse 1,9-hektarilisele pinnale tekib plaanide käivitumise korral sadu töökohti. “Sellest saab kontor,” rääkis ta ja lisas, et sinna kulub aastaid. Praegu jäävad tema täpsemad plaanid saladuseks.

Basmanov põhjendas ehituse mõõdukat tempot rahastuse olemusega. Ta ehitab ja projekteerib oma rahaga ning pangalaenu ei võta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles