Tantsupeo peaproovi häirisid vihm ja tugev tuul

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõned tantsijad tegid peaproovi eel endale sooja jalgpalli kõksides.
Mõned tantsijad tegid peaproovi eel endale sooja jalgpalli kõksides. Foto: Andres Lillemägi

Tänase noorte laulu- ja tantsupeo peaproov Tallinnas Kalevi keskstaadionil möödus tantsijate jaoks heitlike ilmaolude meelevallas.

Ootamatult vallandunud vihm leotas nii esinejaid kui ka pealtvaatajaid. Lisaks trotsiti väga tugevat tuult, mis pillutas laiali ka varjualuseid.

“Oleme täiesti läbimärjad, eriti kahju on lastest,” rääkis peaproovi kohapeal jälginud Vaeküla koolis hariduslike erivajadustega lapsi õpetav Andres Lillemägi. “Paar esimest tantsu olid täitsa rahulikus miljöös. Pärast neidude, kes kandsid õhulisi kleite ja olid paljaste käsivartega, talvelikku liuglemist läks aga sajuks ära.”

Lillemägi lisas, et vaatas küll sõpradega peaproovi kohapeal, kuid sätib homseks kontserdiks ennast siiski teleri ette. “Pidasime tribüünil vastu ainult sellepärast, et me ei sa olla kehvemad kui lapsed, kes trotsivad külma ja märga. Elamus küll, aga lõpuks olime sunnitud alla andma.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles