Tantsulapsed käivad kinos ja kohvikus

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spontaane tantsupidu täna Tallinnas Vabaduse väljakul.
Spontaane tantsupidu täna Tallinnas Vabaduse väljakul. Foto: Erik Prozes

Laste ja noorte tantsupeo "Mina jään" korraldajad otsustasid, et täna jääb halva ilma tõttu ära tantsupeo päevane etendus. Kui suuremad tantsunoored korraldasid vihma trotsides  spontaanse tantsupeo Vabaduse väljakul, siis väiksematele on leitud tubasemaid tegemisi.

Kadrina keskkooli rahvatantsurühmade juhendaja Ebe Abner ütles, et ehkki lapsed said reedestel etendustel tunda tuult ja vihma, olid riided ja tantsusussid tänaseks kenasti kuivaks saadud ja lapsed taas esinemislusti täis.

Päevase etenduse ärajäämisega tekkinud vaba aega veedetakse aga tubasemates oludes.  "Meil on tublid lapsevanemad ja saatjad, kes viisid lapsed kinno ja kohvikusse," kiitis Ebe Abner toetavaid taustajõude.

Hoolimata eilsest vihmas-tuules tantsimisest on õpetaja sõnul lastel tervis korras ja tuju hea. Ebe Abner märkis, et pigem on tantsuplatsi kõrval pisut külma saanud mõni saatja ja juhendaja.

Peagi hakatakse valmistuma õhtuseks tantsupeo etenduseks, milleni on jäänud loetud tunnid. Laste rõõmu ja tahtmist vihm ei sega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles