Lähipäevade ilmad veel suvist soojust ei paku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihm.
Vihm. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Juuli esimesel täisnädalal suvi veel täit hoogu sisse ei saa ning pilves ja kohati sajuste ilmade õhutemperatuur jääb valdavalt alla kahekümne kraadi.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s Sooja on 11-16 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, saartel puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 15-20 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on 9-14 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on äikeseoht. Puhub läänekaaretuul 4-10 m/s. Sooja on 14-19 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 13-18 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles