Vao ratsasport areneb proovikivide toel

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefani Sabrodin koos hobusega Peperoni Tartu ratsaspordiklubist leppis Vao karikavõistlustel 125 cm takistustega sõidus neljanda kohaga. Neiu treener on Hanno Ellermann.
Stefani Sabrodin koos hobusega Peperoni Tartu ratsaspordiklubist leppis Vao karikavõistlustel 125 cm takistustega sõidus neljanda kohaga. Neiu treener on Hanno Ellermann. Foto: Vao Ratsaklubi

Väike-Maarja vallas tegutsev Vao Tall korraldas hiljuti ratsaspordivõistluse Vao Karikas sporthobuste takistussõidus, mis meelitas kohale hulga tugevaid selle ala tegijaid nii Eestist kui ka Lätist.

Mullu esimest korda mitmepäevaste võistluste korraldamise proovikivi vastu võtnud Vao Tall võõrustas tänavu kolmel päeval ligi 200 paari ja toimus umbes 600 starti.

Vao Karika põhisõiduks pandi seekord üles 140 cm takistustega Prix de Aqva Spa parkuur. Karikaomanikuks krooniti ja võttis trofee aastaks enda valdusse Tiit Kivisild hobusel Don-Kide. Ruila talli esindaja edestas ümberhüpetel oma hobusega 0,78-sekundilise paremusega klubikaaslast Rein Pilli hobusel Alfons Ra. Kolmanda koha saavutas Eesti Sporthobuste Kasvatajate Seltsi esindaja Hanno Ellermann koos hobusega Jacoba Stud Fumosa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles