Ära jäänud tantsupeoetenduse pileteid on tagastatud 44 000 euro eest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsimine ärajäänud tantsupeoetenduse ajal Tallinna kesklinnas.
Tantsimine ärajäänud tantsupeoetenduse ajal Tallinna kesklinnas. Foto: Madis Sinivee

Möödunud laupäeval halva ilma tõttu ära jäänud tantsupeo päevase etenduse pileteid on tagastatud 44 000 euro eest.

"Tantsupeo laupäevasele pärastlõunasele etendusele oli müüdud 9465 piletit. Tänase seisuga on ära jäänud tantsuetenduse pileteid tagasi ostetud umbes 44 000 euro väärtuses," ütles Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA juhataja Aet Maatee BNS-ile. "Enamiku sellest summast moodustavad internetist ostetud Sebrapiletite ja muude elektrooniliste piletite tagasikanded. Piletilevi loodab kõik piletid tagasi osta juulikuu jooksul," lisas Maatee.

Müügipunktidest väljastatud piletite omanikel tuleb pääsete tagasimüümiseks pöörduda Piletilevi müügipunktidesse ajavahemikul 3.-31. juulini. Tanklaketi Circle K teenindusjaamadest pileti ostnud inimesed saavad piletid tagastada Piletilevi müügipunktides.

Internetist ostetud Sebrapiletite ja muude elektrooniliste piletite omanikele kantakse juulikuu jooksul raha tagasi kontole, kust see on laekunud. Juhul kui 1. augustiks pole raha kontole jõudnud, tuleb ühendust võtta e-posti aadressil laulupidu@piletilevi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles