Päästjad käisid hädas pardipoegi aitamas

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kell 21.21 said päästjad väljakutse Rakverre Silla tänavale, kus pardipojad olid kukkunud tiigi väljavoolu võre vahele ega pääsenud ema juurde. Päästjad aitasid pardipojad välja.

Päästjad on lõksu jäänud pardipoegi käinud aitamas mitmel korral. Rakvere päästekomandost öeldi, et probleem on olnud juba aastaid. Päästja pakkus ühe lahendusena välja teha ringi või panna kinni sisend, kust vesi alla torudesse läheb, et pojad sinna sisse ei pääseks.

Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ütles, et ajutine lahendus püütakse leida kohe. "Pardipojad kipuvad aeg-ajalt sinna minema. Ilmad on ka sellised, et kui tiigile hakkab tekkima kiht peale, siis on neil natukene rohkem tegemist toidu maitsemisega ja nad kipuvad sinna võre juurde jõudma," teadis Miltop rääkida. Ajutise lahendusena pakkus abilinnapea välja väljavooluvahede kitsamaks tegemist.

"Just eile oli meil üks projektikoosolek, kus sellesama sõlme lahendamine targa meetodiga oli plaanis. Aga see võtab aega," sõnas Miltop.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles