Rakvere soosib spordi arengut tervikuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Juhkami.
Mihkel Juhkami. Foto: Marianne Loorents

Sel teisipäeval Delfi spordiportaalis ilmunud Eesti Korvpalliliidu (EKL) presidendi Jaak Salumetsa videointervjuu, kus ta ütles, et Rakvere linnavalitsus on tegelenud juba aastaid tipptasemel korvpalli hävitamisega Virumaal, sundis meid kirjutama vastulause. Ühtlasi soovime EKL-i selgitust, mis põhjustas alaliidu presidendi nii ränga väljaütlemise.

Rakvere linnajuhtidena saime seetõttu väga ebameeldiva üllatuse osaliseks. Samuti oleme pidanud vastama kümnetele mitmelt poolt Eestist tulnud telefonikõnedele, milles nii korvpalliasjatundjad kui ka lihtsalt sellest pallimängualast lugu pidavad inimesed on väljendanud hämmingut EKL-i presidendi lausutu üle.

Rakvere linn on Tarva korvpalliklubi kadumise järel avaldanud toetust mittetulundusühingule Viru Bull ja kinnitame seda siinkohal veel kord. Toetame uue meeskonna loomist igal juhul, ka siis, kui otsustatakse hakata võistlema madalamal liigatasemel. Meil pole mingeid pretensioone EKL-i juhatuse otsuse vastu ja aktsepteerime seda täielikult. Oleme oma seisukohti alaliidule väga selgelt väljendanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles