Asjalik soovitus: terve maailm võiks paest olla

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sissekirjutusi leiab paemuuseumi külalisraamatust päris mitmes keeles – piltidele on jäänud eesti, araabia ja saksa keel. Ja leiab ka sissejoonistusi. Laste püüdlikult joonistatud tähed on alati südantsoojendavad.
Sissekirjutusi leiab paemuuseumi külalisraamatust päris mitmes keeles – piltidele on jäänud eesti, araabia ja saksa keel. Ja leiab ka sissejoonistusi. Laste püüdlikult joonistatud tähed on alati südantsoojendavad. Foto: Agnes Aus

Porkuni paemuuseumi külastajad on kolm külalisraamatut juba täis kirjutanud ning neljandaski paksus köites hakkavad vabad leheküljed vähehaaval otsa saama.

Esimene sissekanne pärineb 28. juunist 1992 ja on soomekeelne, paemuuseumi juhataja Triin Yerlikaya sõnul domineerivadki välismaalastest muuseumikülastajate seas soomlased ja sakslased. Ta lisas, et mõnevõrra üllatuslikult pole tänavu muuseumisse sattunud veel ühtegi lätlast.

Külalisraamatust leiab aga ühelt leheküljelt kolme aasta tagused sissekanded, mis on teinud muuseumikülastajad, kes tulnud Uus-Meremaalt ja Jordaaniast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles