Tarvas tõusis tabeliliidrist kahe punkti kaugusele

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonnakaaslased Aleksei Larin (nr 45) ja Joonas Ljaš tunnevad rõõmu JK Tarva järjekordsest tabamusest.
Meeskonnakaaslased Aleksei Larin (nr 45) ja Joonas Ljaš tunnevad rõõmu JK Tarva järjekordsest tabamusest. Foto: Ain Liiva

Eesti meeste jalgpalli esiliiga meistrivõistluste 18. voorus võõrustas Rakvere JK Tarvas reede õhtul FC Kuressaaret ja teenis 2:1 (poolaeg 1:0) võidu.

Turniiritabelisse kolm punkti juurde saanud tarvalaste mõlemad väravad lõi Joonas Ljaš, kes oli täpne kohtumise 42. ja 65. minutil.

Esiliiga paremate väravalööjate pingereas 11 tabamusega kolmandale kohale tõusnud 26-aastane poolkaitsja võinuks lüüa paar väravat rohkemgi, kuid saarlaste väravavaht Enri Nurmik tegi mitmel puhul häid tõrjeid.

FC Kuressaare ainsa tabamuse autoriks oli mängu 68. minutil nende edukaim skooritegija, esiliigas kümme tabamust kirja saanud Mario Stern.

Nädala pärast on mõlemad meeskonnad vastamisi Kuressaares.

Teistes sama vooru mängudes alistas FCI Tallinn U21 5:1 Tartu FC Santose, Tallinna FC Levadia U21 kaotas kodustaadionil 1:2 Maardu Linnameeskonnale ning JK Tallinna Kalev tegi 1:1 viigi liidri Tallinna FC Flora U21-ga. Vooru viimane kohtumine, kus vastamisi lähevad FC Elva ja Tartu JK Welco, peetakse pühapäeval.

FC Flora U21-l on esimesena turniiritabelis 37, Maardu Linnameeskonnal teisena 36 ja Rakvere JK Tarval kolmandana 35 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles