Omavalitsused võistlevad edaspidi üheskoos

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnade suvemängudel jäi võitmatuks Rakvere võrkpallinaiskond, kelle eest mängisid Aiki Lipp (ees), Kaisa Karjane (vasakult), Kertu Rebane, Triin Kiis, Triin Veideman, Triinu Piirimäe, Kadi Veervald ja Külli Mathiesen.
Linnade suvemängudel jäi võitmatuks Rakvere võrkpallinaiskond, kelle eest mängisid Aiki Lipp (ees), Kaisa Karjane (vasakult), Kertu Rebane, Triin Kiis, Triin Veideman, Triinu Piirimäe, Kadi Veervald ja Külli Mathiesen. Foto: Erakogu

Vinnis ja Valgas möödunud nädalalõpul peetud valdade ja linnade suvemängud jäid sellisel kujul viimasteks. Tulevikus koonduvad mõlemad võistlused Eesti omavalitsuste mängudena ühe mütsi alla.

Suvise spordipeo edukaima omavalitsuse võitjakarika pälvis suurtest (üle 2000 elaniku) valdadest Rae, kellele järgnesid Kiili ja Tartu, kusjuures teist ja kolmandat kohta lahutas lõpuks pool punkti.

Edukaima Lääne-Viru vallana saavutas Vinni neljanda koha, Väike-Maarja tuli üheksandale ja Kadrina 13. kohale. Üksikute võistlejatega esindatud Tamsalu lõppkohaks jäi 35 suure valla seas 20., Sõmerul 25. ja Tapal 29.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles