Väikekarnid pakuvad kohalikku liha

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakeskusesse rajatud uues lihapoes on Indrek Klammeri (tagaplaanil) uskumuse järgi suurem läbimüük, kui  see oli Laial tänaval asuvas poekeses.
Põhjakeskusesse rajatud uues lihapoes on Indrek Klammeri (tagaplaanil) uskumuse järgi suurem läbimüük, kui see oli Laial tänaval asuvas poekeses. Foto: Kasper Mäe

Kulina Lihatööstus pani Rakveres poe kinni ja kolis selle linnast välja Põhjakeskusesse, sest maainimene sööb ettevõtte omaniku Indrek Klammeri sõnul linlasest rohkem liha.

Klammer rääkis, et maal elavad inimesed ostavad tõepoolest rohkem lihakraami, sest teevad rohkem kodus süüa. “Aga eks me peame olema ikka seal, kus inimesed käivad,” lisas ta.

Rakveres Laial tänaval käis Kulina lihapoes rahvast küll, kuid kõige paremini poel siiski ei läinud. “Ühesuunaline tänav, teisi atraktiivseid poode kõrval pole,” nimetas Indrek Klammer põhjuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles