“Suvekuninganna” avab Võsu Jazzi

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marju Länik naudib musitseerimist Rakvere Linnaorkestriga.
Marju Länik naudib musitseerimist Rakvere Linnaorkestriga. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Linnaorkester koos Marju Länikuga avab kontserdiga “Suvekuninganna” homme, 14. juulil kell 20 festivali Võsu Jazz.

“Suvekuninganna” kavas, mida oli võimalik kuulda ka Rakvere linnapäevadel, saab kuulda Marju Läniku repertuaari tuntumaid ja armastatumaid palasid. Lauljanna sõnul polnud lihtne valida, milliseid laule ulatuslikust repertuaarist kavasse panna. “Saatsin linnaorkestrile 20 lugu, et nad ise valiksid,” ütles Marju Länik.

Dirigendi ja arranžeerija koostöös valiti 11 eri stiilis laulu, sealhulgas hitid “Karikakar”, “Näen jälle roose” ning “See öö on armastuse aastapäev”. Lood arranžeeris Mati Põdra spetsiaalselt Rakvere Linnaorkestrile. “Selles on minu jaoks eriline võlu, et laulud on pandud kõlama suure orkestriga. Seaded on üllatavad ja väga huvitavad ning kõlapilt on vaimustav,” rääkis Marju Länik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles