Siim Tuus veab pealinnas käima tennise sõsarala

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padelil ja tennisel leiab mitu sarnasust, nagu reketites ja pallides, kuid siiski on populaarsust võitev ala tennisemängust sootuks erinev.
Padelil ja tennisel leiab mitu sarnasust, nagu reketites ja pallides, kuid siiski on populaarsust võitev ala tennisemängust sootuks erinev. Foto: Loore Laht

Rakverlane Siim Tuus jõudis ülikooliõpingute järel selgusele, et USA-ga ta tulevikku ei seo. Seni tennist harrastanud mehe uueks proovikiviks on kodumaal padeli arendamine.

Ülikoolis ärijuhtimise magistriõpingud selja taga, otsustas 27-aastane Siim Tuus eelmise aasta lõpus koju naastes mõne kuu lihtsalt puhata ja perekonnaga aega veeta, kuni ta sai veidi rohkem kui kuu möödudes telefonikõne pakkumisega panna Eestis käsi külge tenniselaadse sportmängu padeli arendusse.

Praeguseks on jõutud Maarjamaal uudse alaga nii kaugele, et umbes kuu aja pärast valmib ja 2. septembril avab Tallinnas Rocca al Mare tennisekeskuses ametlikult uksed Eesti esimene nelja väljakuga padelikeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles