Bonti rulluisutajad noppisid hulga medaleid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bonti rõõmsad medalilapsed Maryte Mooses (vasakult), Birgit Toming, Nele-Liis Võhma ja Karl-Martin Laasberg.
Bonti rõõmsad medalilapsed Maryte Mooses (vasakult), Birgit Toming, Nele-Liis Võhma ja Karl-Martin Laasberg. Foto: Bont

Rullituuri teise etapi raames Pärnus toimunud Eesti meistrivõistlustel rulluisutamises saatis nii poolmaratoni kui ka maratonidistantsil edu Rakvere rulluisuklubi Bont sportlasi.

42 km pikal maratonil saavutas meestest Poola ja Läti konkurentide järel Eesti meistrikulla üldarvestuses kolmandana lõpujoone ületanud pealinlane Kaspar Kaljuvee (1:03.51). Naistest teenis võidu Enel Kõrva (1:17.18). Parima Rakvere Bonti sõitjana finišeeris Gerli Eltermaa (1:27.36) naistest üldarvestuse 11. kohal. Tiitlivõistlustel andis see talle kuuenda positsiooni. N50 klassi kulla võitnud Bonti liige Piret Kruusimaa lõpetas 1:29.08-ga naiste üldarvestuses 15. kohal.

21-kilomeetrisel poolmaratoni rajal rühkis stardist finišini juhtgrupis koos Soome, Valgevene ja Läti noormeestega M19 klassis võistlev rakverlane Argen Int, kes sai ülitihedas finišiheitluses viienda koha ajaga 34.50. Eesti meistrivõistluste arvestuses riputati Indile kaela kuldmedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles