Jooksumees läbis paarsada kilomeetrit hea tundega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cris Poll tundis ennast Iirimaal nagu kala vees. Seda nii jooksuvõistluste eel kui ka ajal.
Cris Poll tundis ennast Iirimaal nagu kala vees. Seda nii jooksuvõistluste eel kui ka ajal. Foto: Erakogu

Viimasel ajal maratonidistantsile keskendunud 26-aastane jooksja Cris Poll võttis juuli alguses Iirimaal jalge alla maailmameistrivõistlused 24 tunni jooksus.

Visa sportlane püstitas Belfasti Victoria pargis toimunud jõuproovil uue isikliku rekordi, läbides ööpäevaga 212,2 kilomeetrit ehk piltlikult öeldes jooksis Kadrinast oma koduukse juurest Tallinnasse ja tagasi ning veidi rohkemgi.

Jooksuklubi ProRunner esindava Polli sõnul võinuks rekord veelgi paraneda, kuid seda ei võimaldanud pisut nigel võistluste korraldus – muu hulgas puudus tal puuduliku ajavõtusüsteemi tõttu alates 14. tunnist ülevaade oma üldisest jooksugraafikust. Samuti oli kesisevõitu ultrajooksjatele energiavarude taastamiseks distantsil mõeldud söögi- ja joogipoolis, mida ettenägelikul spordimehel kompenseerisid kodunt kaasa võetud geelid ja muu tarvilik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles