Vastukaja: äitäh, vastasrind, meie valitsuse toetamise eest!

Tanel Talve
, riigikogu liige, ­sotsiaaldemokraat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Talve.
Tanel Talve. Foto: Mihkel Maripuu

Sotside ja üldse praeguse valitsuse ideed levivad ja koguvad toetust. Neid on omaks võtmas ka opositsiooniline reformierakond, kelle esimees Hanno Pevkur tunnustab nüüdset koalitsiooni: see paik on meie kõigi Eesti, mõistame vajadust luua võrdsemaid võimalusi, saavutamaks heaolu kasvu kõikjal Eestis ning nõrgemate aitamisega teeme tugevamaks kogu Eesti. Õige, Hanno Pevkur, sa oled praeguse valitsuse eesmärgist täpselt aru saanud – vähem ebavõrdsust, võrdsemad võimalused, nõrgemate aitamine.

Lasterikaste perede toetamine, noorte huvihariduse lisarahastus, “viimane miil”, mis viib kiire netiühenduse maapiirkondadesse, tasuta koolitoit, lisainvesteeringud taristusse, ka kohaliku raudteeühenduse kiirendamisse, tulumaksuvaba miinimumi tõus 500 eurole, mis toob enamikule töötajatest iga kuu pangaarvele üle 60 lisaeuro, tervishoiu jõuline rahastamine, tulevikku vaatav majanduspoliitika … Need näited tulevad esimesena meelde.

Reformierakonna esimehel on õigus, nii teemegi nõrgemate – nii inimeste kui ka valdkondade – järeleaitamisega tugevamaks kogu Eesti. Koalitsioonisaadikuna on mul loomulikult meeldiv lugeda opositsiooniesindaja nõustumist meie poliitikaga. Aitäh, vastasrind, valitsuse toetamise eest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles