Lääne-Viru maavalitsus elab juba lõpu alguse meeleolus

Martin Pent
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreutzwaldi 5 on maa­valitsusele ­koduks veel viimaseid kuid, seejärel asutus likvideeritakse.
Kreutzwaldi 5 on maa­valitsusele ­koduks veel viimaseid kuid, seejärel asutus likvideeritakse. Foto: Meelis Meilbaum

Maavalitsuse institutsioon likvideeritakse tuleva aasta algusest ja selle ülesanded jagatakse laiali. Oma töö kaotavad inimesed suhtuvad asja pragmaatiliselt, kuid ebakindlust jagub.

Nii asub maa­valitsus Rakveres aadressil Kreutzwaldi 5 veel vähem kui pool aastat. Alates 2018. aasta 1. jaanuarist kaovad sellele asutusele viitavad tähised ja Riigi Kinnisvara AS-ile kuuluvas hoones võtavad koha sisse juba uued inimesed. Kes täpselt, on veel lahtine.

“On räägitud, et siia võidakse rajada Eesti geoloogiakeskus, kuid see on üksnes kuulujutt, mitte midagi kindlat pole,” ütles Lääne-Viru maavalitsuse maasekretär Tarmo Mikkal. Lahtisi otsi on muidugi veel. “Kindel on vähemasti see, et kuna 31. detsember on pühapäev, on viimane tööpäev 29. Siis paneme tuled kustu ja uksed lukku ja ongi kõik,” teadis Mikkal lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles