Minister käib suviti Võsul veteranidega võrkpalli mängimas

Anette Mai Samolberg
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar (keskel) käib suviti Võsul veteranidega võrkpalli mängimas.
Indrek Saar (keskel) käib suviti Võsul veteranidega võrkpalli mängimas. Foto: Meelis Meilbaum

Igal suvel kogunevad veteranid kolmapäeva õhtuti Võsu randa, et võrkpalli mängida ning selgitada välja hooaja parim mängija. Seltskonnas on ka kultuuriminister Indrek Saar.

Indrek Saar (44) ühines veteranidega neli aastat tagasi. “Kui ilm kehv ja on kõva tuul, siis on mängijaid vähem. Eks meid siin kuskil 25 kanti kokku ole,” rääkis ta. Saare sõnul on suure tuulega natuke raskem mängida, sest kunagi ei tea, kuhu see parasjagu palli puhub. Võrkpalli on Indrek Saar mänginud juba kaua, aga seda ikkagi rohkem hobina.

Enne kohtumisi pannakse paika süsteem, kuidas omavahel mängima hakatakse. Kasutatakse punktitabelit, et teada saada, kes hooaja lõpus finaalis esikoha eest vastamisi lähevad. Eelmisel aastal pääses Indrek Saar finaali ja saavutas seal teise koha, mille üle on ta väga õnnelik. Teised olevat imestanud, kuidas ta üldse finaali jõudis, sest Saar mängib võrkpalli hobi korras. Mehed naljatanud, et eks ta sellepärast pääses, et tal on pikad käed ja ta jõuab igale poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles