Jooksjad püstitasid Võsul osavõturekordi

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südasuve Maratoni start.
Südasuve Maratoni start. Foto: Ain Liiva

​Neljandat aastat Võsul korraldatud Viking Line'i Südasuve Maratonil pälvisid laupäeval maratonidistantsil võidu meestest Margus Luhtoja ja naistest Klarika Kuusk.

Kiireim maratoonar Luhtoja läbis distantsi ajaga 2:48.27, teisena finišeeris Tauno Hang (2:57.23) ja kolmandana Margus Hanni (2:59.00).

Naiste esikolmiku moodustasid Klarika Kuusk (Treeningpartner Diadora, 3:06.31,), Annika Vaher (JK Sarma, 3:27.17) ja Kattri Reinula (SK Prorunner, 3:31.50).

Poolmaratoni kiireim oli meestest Aleksandr Kulešov (Treeningpartner, 1:16.08) ning naistest Tiina Tross (Täppsportlased, 1:32.21).

Lääne-Virumaa ühel suuremal rahvaspordiüritusel osales Võsul eri distantsidel kokku 1503 liikumisharrastajat, mis on ka ürituse uus rekord.

Südasuve Maratoni esialgsed tulemused on nähtavad Nelsoni kodulehel. Lõplikud resultaadid kinnitatakse hiljemalt seitsme päeva jooksul ja need on kättesaadavad Südasuve Maratoni veebis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles