Valimisliit tahab muuta Narva korruptsiooni­vabaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sisekaitseakadeemia rektori ja Tartu ülikooli Narva kolledži endise direktori Katri Raigi juhitav valimisliit Meie Narva peab oluliseks linna korruptsioonivabaks muutmist, koostöö tõhustamist riigiga ja suurprojektide elluviimise kiirendamist.

Valimisliidu Meie Narva valimisplatvorm on alles koostamisel, kuid selle kõige olulisemad märksõnad on “Narva korruptsioonivabaks” ning “tõhus koostöö riigiga”, teatas valimisliidu Meie Narva esindaja. “Narva suurprojektid edenevad liiga aeglaselt ning on oht, et linna ei kerki riigigümnaasiumid ega ei saa valmis kergliiklustee."

Samuti toetab valimisliit lapsi ja noori. “Lähitulevikus peab Narva lasteaedades olema tasuta toitlustamine, mis on oluline tugi lastega noortele peredele. Valimisliiduga liitunud inimeste arvamusel on oluline märksõna “kaasav eelarve”, kus linnaelanikud saavad oma sõna öelda,” rääkis esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles