Korvpalliagent hindab eestlaste ­pühendumust

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomaso Comellini.
Tomaso Comellini. Foto: Ain Liiva

Itaalias korvpallurite esindamisega tegeleva spordiagentuuri Sigma Sports üks asutajaid ja juhte Tomaso Comellini veetis hiljuti nädalapäevad Vinni spordikompleksis, kus ta jälgis talendikate noorkorvpallurite tegemisi. Itaallane nõustus jagama oma muljeid Eestist ja tutvustama agentuuri tööd.

Sigma Sports korraldab koostöös Erkmaa korvpallikooliga Vinnis noortele korvpalluritele talendilaagreid juba mitu aastat. Siit on saanud tuule tiibadesse ja siirdunud piiri taha kümmekond eestlasest mängijat. Kuidas teie agentuur tööd alustas?

See oli kaua aega tagasi, kuskil 1990. aastatel. Meie peret on alati köitnud erinevad spordialad, nagu näiteks suusatamine ja tennis. Mulle ei meenu küll täpne põhjus, kuidas agentuuri alade hulka lisandus korvpall, aga kohe, kui hakkasime sellega tegelema, paelus see meid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles