Vaata, millise karistuse sai õlleveoki kraavi keeranud sohver

Peep Linno
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külili koorem.
Külili koorem. Foto: Toomas Herm

Politsei karistas 30. mail Rakvere ümbersõidul Rägavere ringristmikul õllepurke täis veoauto kummuli keeranud ja sündmuskohalt põgenenud 52-aastast meest 220-eurose rahatrahviga, samuti tuli tal loovutada oma juhtimisõigus seitsmeks kuuks. Politsei 5. juulil tehtud otsus karistuse kohta jõustus täna.

Veokijuht lahkus maikuus pärast avariid sündmuskohalt ja ilmus alles järgmise päeva lõuna ajal kodulinnas Tartus politseijaoskonda. Politsei tuvastas, et veoauto sõidukiirus oli enne Rägavere ristmikku olnud läbisõidumõõdiku järgi kuni 80 kilomeetrit tunnis.

Rakvere politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Joel Alla sõnul selgitas juht, et oli jäänud ringteel hoo maha võtmisega hiljaks. Samas väitis sohver, et veokil olevat tekkinud ­piduririke. Alla sõnul politsei veokile tehnilist ekspertiisi ei määranud. Sündmuskohalt lahkumist seletanuvat sõidukijuht õnnetusest tingitud ­šokiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles