Telesaadete huvilised jooksevad teenusepakkujatele tormi

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasest jääb vabalevi teleripilt kahe kanali võrra vaesemaks.
Tänasest jääb vabalevi teleripilt kahe kanali võrra vaesemaks. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna vabalevist kadunud TV3 ja Kanal 2 on utsitanud inimesi tagant teenusepakkujatega liituma. Starman, Telia ja Viasat on saanud juurde tuhandeid uusi kliente.

Seni seitset kanalit tasuta näinud telesõbra pildikast jääb tänasest kahe vabalevikanalita. Tasuta on edaspidi nähtavad vaid järgmised kanalid: ETV, ETV2, ETV+, Tallinna TV ja uudistekanal France24.

Viasat AS-i meediasuhete juht Karin Laurima ütles, et huvi Viasatiga liituda on juuni keskpaigast olnud pidevas tõusutrendis. “Klienditeenindusse tulnud kõnede arv on kasvanud nüüdseks juba neljakordseks ja päringute hulk ületab julgelt 10 000 piiri. Praegu on kõik paigaldamised vaatamata suurenenud mahtudele laabunud viperusteta ning ootejärjekordi pole. Sellegipoolest ei tasu teleteenuse pakkuja valikut jätta viimasele minutile,” rääkis Laurima ja lisas, et Viasati tehnik võtab liitumissooviga kliendiga kolme kuni viie tööpäeva jooksul ühendust ja lepib kokku sobiva aja seadmete paigalduseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles