Padja-tekitehas toetas Rakvere haiglat

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere haigla patsiendid magavad nüüd uutel pehmetel patjadel ja sooja tekiga.
Rakvere haigla patsiendid magavad nüüd uutel pehmetel patjadel ja sooja tekiga. Foto: Rakvere haigla

Haljalas tegutsev tekke ja patju tootev Trendsetter Europe OÜ annetas Rakvere haiglale hulga pehmeid patju ning sooje tekke, mis täna meditsiiniasutusse kohale jõudsid. Esimesed tekid-pajad leidsid juba samal päeval koha haigete voodites.

Rakvere haigla juhataja Ain Suurkaevu sõnul jagatakse 50 tekki ja patja haigla osakondadesse vastavalt vajadusele. “Tekkide-patjade kuluvus on meil osakonniti erinev, sest neid tuleb tihti pesta,” selgitas haigla juht.

Suurkaev kõneles, et ettepanekuid haigla toetamiseks saabub ikka igal aastal nii kohalikelt ettevõtetelt kui ka eraisikutelt, ning meenutas, et ühel aastal avaldas näiteks üks naisterahvas soovi haiglale tekke õmmelda. Toona muretses haigla vajaliku materjali, millest abivalmis naine tekid õmbles.

Viimase aja suurimaid annetusi tehti Rakvere haiglale tänavu kevadel, kui põhjaliku renoveerimise läbinud erakorralise meditsiini osakonda aitasid ettevõtjad ja eraisikud ühe aparaadi soetada.

Kõigile toatajatele jagub haiglal vaid kiidusõnu, nii ka Trendsetter Europe OÜ-le. “Ettepanek tuli keset suve, kuigi võiks arvata, et kõik puhkavad,” ütles Ain Suurkaev.

Tänutäheks korraldab Rakvere haigla Trendsetter Europe OÜ kollektiivile sügisel terviseteemalise koolituse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles