Noortekogu valis uued juhid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tammekand (vasakult) võttis noortekogu presidendi ameti üle Betty Abelilt, teda toetavad juhtimisel Angela Blum ja Triinu Rääk.
Liis Tammekand (vasakult) võttis noortekogu presidendi ameti üle Betty Abelilt, teda toetavad juhtimisel Angela Blum ja Triinu Rääk. Foto: Erakogu

Lääne-Virumaa Noortekogu ehk LVNK valis endale algavaks aastaks uue juhatuse. Noortekogu presidendiks sai Liis Tammekand, asepresidendiks Angela Blum ja sekretärina jätkab teist aastat Triinu Rääk.

Noortekogu tegeleb kõigega, mis on seotud meie maakonna noortega. Üritatakse jõuda võimalikult paljude noorteni, et neid aidata, toetada ja nende häält võimendada. LVNK korraldab regionaalse tähtsusega üritusi, annab välja preemiaid ning teeb võimalikult palju koostööd Lääne-Viru maavalitsusega.

Noortele sobib noortekogu uus juhatus, nad on selle üle väga õnnelikud ning juhtuse liikmed on üksteisega rahul. “Mul on väga hea meel, et juhatus sai valitud selline. Tean, et Angela ja Triinuga on väga hea koos töötada ja noortekogu edasi viia,” rääkis LVNK uus president Liis Tammekand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles