Olümpiasportlane käis Ebaveres kaasa elamas

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi Kivioja (paremal) elas sõbrannale kaasa. Indrek Mägi (sinises) sõitis rattaga ja jooksis krossivarustuses. Vaev sai tasutud eriauhinnaga.
Kaidi Kivioja (paremal) elas sõbrannale kaasa. Indrek Mägi (sinises) sõitis rattaga ja jooksis krossivarustuses. Vaev sai tasutud eriauhinnaga. Foto: Erakogu

27. Ebavere Kange triatlonil ületas pärast 350-meetrist ujumisdistantsi, 14-kilomeetrist maastikurattasõitu ning kahe ja poole kilomeetrist metsajooksu esimesena finišijoone Madis Rouhijainen. Teise koha võitis Marti Alt. Kolmanda koha omanik, tippkrossisõitja Indrek Mägi läbis ratta- ning jooksudistantsi krossivarustuses ning võitis eriauhinna – suure pesuresti.

“Ma ei ole sel aastal ujumas käinud, kuid sõbrad kutsusid ja läksin osalema,” kõneles Mägi, keda ootab septembris katkise randmeluu tõttu operatsioon ning kes jälgib pärast seda kolm kuud krossisõitu raja äärest.

“Kartsin randme pärast ujumist, aga hoopis rattasõit selle kruusa peal väristas jubedalt. Tulin esimeste seas veest välja, riietusin ja sain enne suurt punti minema. Jooksutrenni teen kogu aeg. Teadsin, et kui pingutan, saan poodiumile,” rääkis krossimees rõõmsalt. “Mul on niikuinii pool elu kiiver peas olnud. Adrenaliin oli sees ja jooksmise ajal kiiver ei seganud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles