3 tundi füsioterapeudi selja taga Võsul

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Rannama Füsioteraapia kogenud füsioterapeut Rando Maamägi leiab vaevustele abi füüsikaliste ravimeetoditega.
Lauri Rannama Füsioteraapia kogenud füsioterapeut Rando Maamägi leiab vaevustele abi füüsikaliste ravimeetoditega. Foto: Agnes Aus

Füsioterapeut Rando Maamägi nädalas on vastuvõtte nii maal kui ka linnas. Tema tööpäev näitab selgelt, millised tervisehädad käivad südasuvel hingelisi pidi. 21. sajandi katkuks nimetatud vähene liikumine, seljavalud, pinge kaelas ja õlgades on nii tavalised, et kummitavad ka rannaküla elanikke.

Nädala teisel päeval, kui Rakveres sajab lakkamatult, on voilaa! Võsul ilm taevalik. Päikesesäras asulas kõnnib peatänavat pidi vaikus, arstimajas on aga elu. Valugi. Siia tulevad inimesed, kes peavad jõudma füsioterapeut Maamägi juurde. Kurdetakse väikese tervisemure või pikaajalise hädade üle, mis teiste vaevustega kombineeritult ülikeerulised.

Lauri Rannama Füsioteraapia spetsialist Rando Maamägi käepigistus on tugev, rõõmsad silmad kinnitavad tõsiasja – oma tööd ta naudib. Ometi ajan rinna ette ja selja sirgu – märkan, et seda teevad kõik, kes vastuvõtule tulevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles