Suvelaager Karepa rannal

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvelaager Karepa rannal.
Suvelaager Karepa rannal. Foto: Anu Hansaar

​Suvi on avastamise ja vabas õhus olemise aeg. Laagrite aeg ka. Paljud noored veetsid eelmisel nädalal mõnusalt aega Karepal Kanutiaia huvikooli suvelaagris.

“Me näitleme, võistleme, ja kui mõni näidend on liiga hea, tekib isegi fänniklubi, kelle eest metsa joosta,” viskas Oskar (13) nalja. Jutu võttis üle Karoliine (14). “Ma käin Meelis Seki näiteringis ja jõudsin siia toredasse laagrisse juba teist aastat.” Tüdruku sõnul on laagris väga toredad inimesed, kes moodustavad justkui suure pere.

Triinul (10) soovitas laagrisse tulla aga tema ema. “Siin on väga tore ja mulle meeldivad võistlused,” ütles Triinu. “Meil oli teatevõistlus ja rahvastepallivõistlus ja tore on,” rääkis ta. Kõige vanem laagriline on Jürgen (17), kes kõneles muiates, et neil oli ööhäire. “Eile oli õuduste maja, kus mina olin koll, ja nüüd olen sõltuvuses väikeste laste hirmutamisest,” ütles ta. Sõprade rõõmukilgete saatel rääkis noormees, et plaanib laagrilisi kindlasti veel “hirmutada”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles