Aqvas on käinud nii Ilves kui Putin

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqvas on käinud nii Ilves kui ka Putin.
Aqvas on käinud nii Ilves kui ka Putin. Foto: Kasper Mäe

Praegu tundub uskumatu, et Rakvere Aqva spaal ja hotellil koos selle juurde hiljem kerkinud laiendusega täitub tuleval kevadel kümme tegutsemisaastat, mis tähendab, et nii sise- kui ka välisturistide seas popp sihtkoht jõuab peagi teismeikka.

Külalisraamatuid on Aqval kogunenud iga aasta kohta keskmiselt üks. Esimese, mõnusate nahkkaantega külalisraamatu esmasissekande kirjutamise au kuulus avamispäeval, 2. mail 2008 president Toomas Hendrik Ilvesele, kes märkis: “Fantastiline ettevõtmine ja teostus! Jõudu ja edu!”

Kui lapata hilisemaid köiteid, leidub põnevaid avastusi veelgi. Ühe sissekande on allkirjastanud keegi V. V. Putin. Nagu selgitab Aqva müügijuht Tiina Andresson, pole siiski tegemist eraviisiliselt Rakveret väisanud Venemaa föderatsiooni presidendiga, vaid tema ilmselt Piiterist pärit nimekaimuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles