Rakveres kultuuri- ja spordiürituste korraldamiseks saab taotleda toetust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilersi ja Marju Läniku kontsert Rakvere kirikupargis.
Smilersi ja Marju Läniku kontsert Rakvere kirikupargis. Foto: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja/Scanpix

Rakvere linnavalitsusele saab esitada taotlusi veel sel aastal toimuvate kultuuri- ja spordiürituste toetamiseks kuni 15. augustini.

“Üritustele saab toetust küsida kaks korda aastas. Kõik, kes soovivad Rakveres juba sel sügisel mõnda kultuuri- või spordiüritust korraldada, saavad selleks küsida linnalt rahalist toetust kuni augusti keskpaigani,” ütles Rakvere abilinnapea Kairit Pihlak.

“Rakvere linna kultuuri- ja spordiüritused on kohalike tegijate kätes, mistõttu toetab linn kultuuri- ja sporditegijaid ja nende projekte. Oleme aastate jooksul välja arendanud toetuste jagamise viisi, mis tagab kõigile võrdse ligipääsu toetustele. Selline süsteem on hästi toiminud ja linna toetus on olnud tegijatele oluliseks abiks,” lisas Pihlak.

Taotluse blankett ja toetamise kord on üleval linna kodulehel. 2018. aastal toimuvate kultuuri- ja spordiürituste korraldamiseks saab toetust taotleda kuni 15. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles